Heerlijke pasta die je in één ovenschaal kunt bereiden.
Ingrediënten
500gramGnocchi
500gramCherrytomaten
125gramFeta (in blokjes)
1stukCourgette (in blokjes)
1stukGele ui (fijngesneden)
4teentjesKnoflook (dun gesneden)
60ml
1el
2elHoning
2tlGedroogde oregano
0.5tl
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Doe alle ingrediënten in een grote ovenschaal. Start met de gnocchi, de courgette, de uit en knoflook. Doe daaroverheen de olijfolie.
Voeg de kruiden toe en de witte wijn azijn.
Voeg als laatste de cherrytomaten toe en de feta toe.
Bak c.a. 30 minuten in de oven totdat de feta goudbruin gekleurd is en de tomaatjes geroosterd zijn.
Roer door de ovenschaal om van de tomaten en de feta een lekkere cremige saus te maken.